aminosavakat, indiai ginzenget és Pycnogenolt tartalmazó  étrend-kiegészítő kapszula férfiak részére


Természetesen, mint fiatalkorban

 

 

A nitrogén-oxid (NO) és az érelmeszesedés központi szerepe a merevedési zavarban (erektilis diszfunkció, ED)

Az ED jellemzően az érbetegség (érelmeszesedés) első klinikai megnyilvánulása. A hímvessző erei nem nagyok, és rövid időn belül drasztikus tágulást kell biztosítaniuk, ami rendkívül érzékennyé teszi a véráramlás kisebb zavaraira is. Az érelmeszesedés korai stádiumában a hímvessző erei már akkor beszűkülnek, amikor a többi szerv vérellátása még megfelelő.

 

A ED középpontjában a NO áll, mely iniciálja a hímvessző barlangostestei simaizomsejteinek relaxacioját, A merevedési zavarok 50-80%-áért az artériás keringési zavar, az érelmeszesedés a felelős, amelyben kulcsszerepet játszik a NO. Az ED legfontosabb rizikótényezői egyben az érelmesesedés és a NO csökkentett gyártásának főbb rizikótényezői: hypertonia, magas koleszterinszint, magas vércukorszint, túlsúly, dohányzás, öregedés.

 

Mit tartalmaz  a Vigor kapszula?

Az L-arginin  és L-citrullin aminosavak, szükségesek a NO termeléséhez. A Pycnogenol felgyorsítja a NO termelését és csökkenti az ED rizikótényezőit. Az ashwagandha (indiai ginzeng) fokozza a libidót és az NO szintet is. A cink(pótlás) növeli a tesztoszteron szintet. A szelén véd az oxidatív stresszel szemben.


MI a különbség a potencianövelő gyógyszerek és a Vigor hatóanyagainak hatásmechanizmusában?

A potencianövelő gyógyszerek gátolják a NO iniciálta simaizomrelaxáció megszüntetését. A megspórolt simaizomrelaxáció általában elegendő az erekcióhoz, de a gyógyszerek nem befolyásolják a kiváltó okot, a NO csökkentett termelését és az érelmeszesedést.

A Vigor hatóanyagai fokozzák az NO gyártását, ezzel visszaállítják a szexuális ingerre fellépő spontán erekció lehetőségét, folyamatosan biztosítva a természetes reakciót és az érvédelmet. 

 

Miért ajánljuk a Vigor kapszulát?

Élettanilag indokolt megoldás: növeli a NO szintjét, folyamatosan biztosítja a spontán stimulációra adott egészséges választ.

Komplex: segíti a NO gyártását a folyamat mindegyik lépésében, hatóanyagai szinergista hatást gyakorolnak.

Bizonyított: hatóanyagai klinikai vizsgálatokban egyedül is, kombinációban is javították a merevedési funkciót és az érelmeszesedés rizikótényezőit.

Minőségi: a klinikai vizsgálatokban használt anyagokat tartalmazza.

 

Mi a Vigor kapszula tabletta mennyiségi összetétele?

Egy kapszula hatóanyag tartalma: 206,7 mg L-arginin, 250 mg L-Citrullin, 20 mg Pycnogenol, 25 mg ashwagandha, 10 mg cink, 1 mg réz, 37,5 mcg szelén

 

Adagolás

Napi két kapszula.

 

Kinek ajánljuk a Vigor kapszulát?

Minden 40 év feletti férfinak.

 

Részletes információ: http://siemavital.com/Termekek/Vigor/Vigor.htm

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Vigor kapszula (60x)

  • 6,985Ft

  • Nettó ár: 5,500Ft

Címkék: erectile dysfunction, erection, nitric oxide, pycnogenol, L-arginine, L-citrulline, Indian ginseng, atherosclerosis